Asociatia "6 Dorobanti"

Other Groups in Romania

Re: Asociatia "6 Dorobanti"

Mesajde gabi_dinisov » Mar, 01 Sep 2009 16:38

Am constatat ca astazi au fost doua raspunsuri la postul meu pe forumul A6D - din care unul a fost sters de catre administratorul Kepi (http://6dorobanti.ro/forum/YaBB.pl?num=1251719268/1#1)

Iata ce a raspuns Kepi astazi:

"Am sters mesajul postat de “mihnea” ca raspuns la mesajul lui “gabi_dinisov”, deoarece a folosit un limbaj cam patimas, neconform cu regulamentul forumului, chiar daca in principiu suntem de acord cu ideile formuate in acesta……

“Mihnea” este atentionat sa isi controleze pe viitor limbajul, altfel va suporta sanctiunile prevazute in regulament.

Profit insa de deschiderea acestui nou topic pentru a-I ruga pe membrii ATM sa nu ne mai gratuleze cu mesaje de “felicitare” formulate in stilul persiflant bine-cunoscut (recunoastem stilul celui care dicteaza aceste mesaje), care se incheie invariabil cu o critica mai mult sau mai putin voalata…  

Membrii ATM trebuie sa inteleaga odata pentru totdeauna ca Asociatia “6 Dorobanti” este o organizatie independenta, care are propria sa viziune in materie de reenactment, si invita pe cine doreste si cand crede de cuviinta la activitatile la care participa ca organizator sau co-organizator… Este cred subinteles faptul ca nu ne face nici o placere sa participam alaturi de ATM la evenimentele istorico-militare din motive care tin de trecutul organizatiilor noastre…  Avem o atitudine extrem de rezervata atat fata de conducerea actuala a ATM cat si fata de fostii “dorobanti” care s-au aliniat (mai mult sau mai putin constient) in spatele actualului “preș.” ATM.  Acest zid, existent intre noi nu poate fi depasit cu usurinta… Restul membrilor ATM, intrati in respectiva organizatie dupa 14 iunie 2008, ne sunt necunoscuti si fata de ei nu avem resentimente. Este treaba lor daca se simt bine si cred in obiectivele organizatiei din care fac parte…

Desi de 6 luni Asociatia “6 Dorobanti” a incetat sa mai faca vreo referire la ATM sau activitatile acesteia, am fost in continuu “intepati” in mesajele de pe forumul respectivei organizatii, fiind criticati in permanenta pentru vini imaginare la care nici nu merita sa raspundem (darea de seama anuala a activitatii ATM afisata pe respectivul forum este un exemplu in acest sens). In conditiile in care ATM afirma cu obstinatie ca este detinatoarea “adevarului absolut” si ca asociatia noastra nu face decat greseli si “comploteaza” in permanenta pentru distrugerea ATM, orice relatie intre noi este caduca.  

Rugam din nou pe “preș.” al  ATM sa nu ne mai bombardeze cu mesaje private de   invitare la diferite actiuni istorico-militare, pentru ca nu ne intereseaza.  Mult trambitata “reconciliere” intre asociatiile de reconstituire istorica este imposibila atata vreme cat in spatele mesajelor “politicoase” si a atitudinii “binevoitoare” se ascunde o permanenta obida si frustrare obsesiva a actualei conduceri ATM.

Asociatia “6 Dorobanti” nu este interesata de competitia cu nici o alta organizatie din tara sau strainatate. Noi nu vrem sa demonstram ca suntem cei mai vechi, cei mai numerosi, cei mai bine pregatiti sau ca am fost primii care am facut nu stiu ce demonstratie ori am abordat nu stiu ce perioada istorica si, in consecinta, trebuie neaparat sa fim invitati  la vreo manifestare sau alta. Asociatia “6 Dorobanti” va participa la actiunile istorico-militare doar din placerea de a face reenactment si de a se intalni cu prieteni animati de aceeasi pasiune din tara si strainatate…  Avem relatii excelente cu toate organizatiile istorico-militare din Romania, mai putin cu ATM.  

Mai vreau sa precizez ca forumul acesta este al Asociatiei “6 Dorobanti” si reflecta punctul de vedere al acestei organizatii. Aici sunt abordate diferite chestiuni legate de istoria militara sau de miscarea de reenactment… Cine posteaza pe forumul nostru, trebuie sa respecte regulamentul acestuia sau sa se abtina.  Obiceiul ATM de a copia, fara autorizare, topicuri intregi de pe forumul nostrum si a le posta pe forumul lor este inadmisibila si tine de o lipsa elementara de bun-simt…  

Acestea fiind zise, in calitate de administrator al forumului, declar inchis acest topic…[\/i]  "

La o prima lectura a raspunsului dat de Kepi am observat urmatoarele:

- In mustrarea lui Kepi adresata lui mihnea se ascunde de fapt aprobarea sa pentru gestul lui Mihnea.

- Raspunsul lui Kepi reflecta de fapt multa "obida si frustrare obsesiva".

Stiu ca forumul A6D este un domeniu public[\/b] si de aceea, in plus fata de faptul ca pot avea acces la informatiile postate atat utilizatorii cat si vizitatorii forumului, aceste date pot fi folosite ca surse de informare fara a fi necesara aprobarea autorilor. Sub aspect moral, nici un membru ATM nu a folosit citatele provenite de pe forumul A6D decat in scop informativ.

Astfel, nu cred sa existe vreun cadru juridic sau moral care sa imi interzica mie sau altora sa se refere la continutul unui domeniu public atata vreme cat indicam sursa citatului[\/b].

Cat despre "lipsa elementara de bun-simt…" , am intalnit pana acum 2 colegi reenactori care au refuzat sa imi raspunda la salut: acest lucru este lipsa elementara de bun-simt.

Mesajde Agent_Griff » Mar, 01 Sep 2009 17:12

Mama, ma asteptam sa tina mai mult pana "the judge and jury" sa declare cazul inchis, cum o face de cele mai multe ori cand postezi ceva pe forumul lor.

Cam ai inceput sa "ruginesti" Gabi, inainte puteai sa rezisti mai mult pana se inchidea subiectul. :P

Asta e, daca ne e sortit sa fim prieteni atat de extraordinar de apropiati in tel si scop, trebuie sa ne resemnam cu asta.
Agent_Griff

Mesajde gabi_dinisov » Joi, 03 Sep 2009 19:06

Pentru a raspunde acuzelor obsesive si niciodata justificate ale lui Kepi am deschis la sectiunea " Discutii Generale" a forumului A6D, topicul "Relatii aTM/A6D", unde am postat urmatorul mesaj:

"Regret faptul ca mesajul lui Mihnea a fost complet sters inainte ca noi sa-i cunoastem valentele; preferam sa fi fost stersi doar termenii mai colorati. Oricum, trag concluzia ca:

-    pluralul [ch8220]suntem de acord cu ideile formulate[ch8221] este probabil un plural seniorial si nu reprezinta opinia A6D, pt ca nu am regasit-o la alti membri ai A6D, cu care avem relatii foarte cordiale

-    faptul ca ati inchis din nou topicul inainte de a ne oferi dreptul la replica reflecta o inapetenta cronica pt dialog si teama de a trebui sa va exhibati neonorantele resorturi intime ale atitudinii ostile fata de noi

-    este ingrijoratoare obsesia dvs pt un imaginar stil persiflant. Felicitarea mea, impartasita de catre toti membrii Asociatia Traditia Militara, a fost sincera si directa. O reiterez cu aceasta ocazie. V-am sugerat doar, nevoalat si politicos, sa nu mai refuzati orice dialog sau colaborare cu noi; noi facem cu consecventa gesturi fara echivoc in acest sens. Nu consideram ca trebuie sa ne invitati la actiunile dvs; deplangem faptul ca nu o faceti si motivele care va impiedica sa contribuiti mai mult la cresterea miscarii de reconstituire istorico-militara din Romania

-    nu am pretins ca suntem detinatorii adevarului absolut, ci ne-am argumentat solid punctele de vedere, iar dvs ati raspuns pana in panzele albe cand credeati ca nu mai avem argumente, dar ati considerat ca nu merita sa mai raspundeti atunci cand ati ramas fara argumente. Stim ca ne criticati acolo unde noi nu vedem si nu ne putem apara, cum ar fi sectiunea Stat Major a forumului dvs; este usor sa spui vrute si nevrute fara riscul de a te confrunta cu adevarul.

-    nu v-am acuzat sau suspectat vreodata ca ati complota permanent pentru distrugerea noastra [ch8211] nu ati avea cum.

-    nimeni din Asociatia Traditia Militara nu a gandit vreodata ca A6D ar face numai greseli [ch8211] de ce v-am mai felicita pt reusitele dvs?

-    nu ne-a suparat niciodata vreo critica obiectiva, corecta si comunicata intr-un mod care sa ne menajeze demnitatea; ne-am insusit intotdeauna asemenea sugestii si ne-am corectat erorile cu vioiciune si repeziciune

-    noi nu v-am criticat; v-am raspuns la acele atacuri nefondate ale dvs de care am putut afla, demonstrandu-va, chiar si in baza propriilor dvs prestatii si opinii, ca aveati o atitudine neprincipiala fata de noi

-    cine este numit [ch8220]preș.[ch8221] de catre dvs, un [ch8220]vicepreș.[ch8221], precis nu se supara, ci se amuza. Tanarul Mihnea, insa, ar trebui intr-adevar sa fie mai patimas cu reprezentantele sexului slab si mai putin cu noi, reprezentanti vigurosi ai sexului tare

-    ne faceti proces de intentie total gratuit, vorbind despre imaginara [ch8220]obida[ch8221] din spatele mesajelor noastre pe care le recunoasteti a fi politicoase si binevoitoare

-    colaborarea nu inseamna in mod necesar iubire, ci inseamna sacrificii pe altarul unui scop mai inalt. Acolo unde dvs vedeti un zid de netrecut din cauza unor rezerve pe care le aveti fata de fostii camarazi pe care i-ati parasit din proprie initiativa, noi vedem un lung sir de vexatiuni si lovituri la care ne-ati supus in mod neprovocat, nu imaginare ci usor de probat, peste care suntem dispusi sa trecem cu gratie si fara vreun repros. Invitatiile la actiunile noastre nu sunt un bombardament, ci o mana intinsa. Cu refuzul dispretuitor de acum ati fost mai politicos decat in trecut cand nu raspundeati de loc. Nu vom inceta sa va invitam, pt ca drapelul sub care defilam nu este pt noi simbolul distractiei si al placerii, ci al unor valori ce transcend simtirile marunte.

-    noi nu suntem in competitie cu nimeni, decat cu noi insine. Noi suntem pt colaborare, nu competitie, si am demonstrat-o permanent prin fapte. Ca va sunt indiferente succesele noastre, premiere reale si importante in Romania, nu ne deranjeaza. Insa faptul ca succesele noastre va deranjeaza pana la pierderea controlului atunci cand va felicitam este regretabil - merita efortul sa incercati macar sa va disimulati ura nascuta din orgoliu hipertrofiat. Cel putin pt a evita impresia penibila creata prietenilor nostri comuni din strainatate

-    forumul A6D este un domeniu public; pot avea acces la informatiile postate atat utilizatorii cat si vizitatorii forumului. Datele de aici pot fi utilizate ca surse de informare fara a fi necesara aprobarea autorilor. Nu exista vreun cadru juridic sau moral care sa imi interzica mie sau altora sa se refere la continutul unui domeniu public atata vreme cat se indica sursa citatului si folosim citatele exclusiv in scop informativ.

-    un forum care reflecta doar opiniile administratorului nu este un forum ci un instrument de propaganda

-    noi nu am insultat niciodata pe nimeni, desi noi am fost insultati in mod repetat si neprovocat pe acest forum. Mai mult, noi totdeauna am salutat si am raspuns la salut, desi fiul dvs Mihnea refuza sa ne raspunda la salut. A ne acuza pe noi de "lipsa elementara de bun-simt[ch8230]" nu este reflectia unei judecati lucide si obiective[\/i]"

Mesajde gabi_dinisov » Joi, 03 Sep 2009 19:10

... continuare

La acest mesaj, Kepi a raspuns cu:

"Mesajul postat de GD ( aka MS) este o mostra deja clasica, intr-un ambalaj frumos si cu o spoiala de politete, a teoriilor, defularilor si obsesiilor proliferate de liderii ATM in ultimul an (de cand exista efectiv aceasta organizatie).  

Ca de obicei, dumnealor pozeaza in [ch8220]baieti buni[ch8221], crunt persecutati pe vremea cand mai faceau inca parte din Asociatia [ch8220]6 Dorobanti[ch8221], motiv pentru care nu au mai rezistat suferintelor si s-au grupat in jurul lui MS, unic detinator al adevarului, adept consecvent si integru al democratiei colectiviste.   Respectivii ATM-isti  pozeaza in postura de martiri care au suferit groaznic in trecut dar care au depasit aceste momente grele si privesc cu incredere in viitorul luminos, fiind dispusi sa intinda crestineste mana fostilor lor calai si sa le ierte cu marinimie pacatele trecutului.  Sunt [ch8220]cavaleri[ch8221] care iti intind o mana [ch8220]prieteneste[ch8221], sub pretextul solidaritatii,  dar cu cealalta tin la spate o pisica neagra de la care iti arata din cand in cand coada[ch8230]  

Este un scenariu ieftin care noua ne repugna si de aceea incercam din rasputeri sa ne punem la adapost de agresiunile [ch8220]binevoitoare[ch8221] ale respectivelor persoane.  

Nu voi face greseala de a raspunde acestui nou val de  demonstratii, explicatii, justificari, incriminari mai mult sau mai putin voalate, etc., nu pentru ca nu as avea argumente, asa cum sustine cu naivitate (?) MS, ci pentru ca mi-e lehamite si efectiv nu am timp de pierdut cu combatrea afirmatiilor cu doua intelesuri, calomnioase si adesea scoase din context, proferate la nesfarsit de liderul ATM. Cine il crede pe MS, nu are decat sa se duca la ATM. Noi nu vrem sa castigam bunavointa nimanui, nu [ch8220]deturnam[ch8221] membrii altor asociatii  si nici nu vanam recruti. Nu ne intereseaza competitia din acest punct de vedere.  

Vreau doar sa semnalez faptul ca pe masura ce liderii ATM insista pentru apropiere si unitate intre grupuri, prapastia dintre noi devine tot mai adanca. In numai un an de existenta ATM a reusit performanta de a-si strica relatiile cu celelalte grupuri de reenactment din Romania care abordeaza epoca moderna (A6D, ADS) si cu grupuri din strainatate (Bulgaria, Cehia) cu care noi  colaboram in trecut. Acest lucru s-a intamplat nu ca urmare a unui complot generalizat impotriva ATM, asa cum lasa dumnealor sa se creada ( aceste grupuri sunt formate din oameni maturi, cu discernamant, nu din copii ce pot fi usor dusi de nas), ci ca urmare a atitudinii excesiv de orgolioase, suspicioase, obsesiv elitiste si ariviste a liderului ATM si a locotenentilor sai.  

Rugam pe liderii ATM sa nu  ne mai "intinda mana", sa nu ne mai trimita mesaje [ch8220]binevoitoare[ch8221] si invitatii de participare la diferite actiuni istorico-militare, pentru ca nu ne intereseaza[ch8230]  Nu avem nevoie sa fim felicitati si sa nu ne mai dea sfaturi, sau note de buna sau rea-purtare.  Nu ne intereseaza protocolul de colaborare cu ATM, pentru ca noi avem relatii normale cu celelalte organizatii, avand ca baza bunul simt si impartasirea aceleiasi viziuni privind reconstituirea istorico-militara.  

Sa fim lasati in pace sa ne desfasuram activitatea asa cum credem noi de cuviinta, bine sau rau [ch8211] este problema noastra. Noi facem reenactment in primul rand pentru [ch8220]fun[ch8221], si pentru placerea membrilor asociatiei [ch8220]6 Dorobanti[ch8221], nu pentru a inregistra premiere, intr-un domeniu sau altul.  "

- 2 -

"Prin acest Forum, Asociatia [ch8220]6 Dorobanti[ch8221] sustine miscarea de reenactment din Romania si constituie o sursa unica de informare in privinta activitatii in domeniul istorico-militare si de documentare in materie de uniforme, armament si echipament istoric. De aceea mesajele postate aici sunt [ch8220]preluate[ch8221], intr-un mod mai mult sau mai putin onest, si de alte forumuri de profil pentru a-si completa lacunele de informare.  

Nu dorim sa transformam acest forum intr-o tribuna de unde sa se lanseze un sir nesfarsit de acuze sau contra-acuze intre grupurile de reenactment, de aceea, cu riscul de a fi acuzat de atitudine despotica (m-am obisnuit cu aceste apelative), declar topicul inchis.

Orice alte mesaje care ar putea tensiona relatiile dintre grupurile de reenactment, vor fi sterse fara nici un avertisment prealabil. [\/i]"

Mesajde gabi_dinisov » Joi, 03 Sep 2009 19:14

... continuare

Trebuia sa raspund acestor acuze nefondate si sa apar onoarea ATM astfel incat am solicitat lamuriri prin mesajul urmator:

"@ Kepi
In ultima discutie pe forum ne-ati adus acuze grave fara a le proba si apoi ati refuzat dialogul prin inchiderea topicul.
Avand in vedere aceste acuze, pe care eu le consider nefondate, cer dreptul la replica pentru a clarifica situatia:
- ATM exista sub denumirea initiala de A6D din 2004. Asociatia nu a incetat sa existe in momentul demisiei, benevole si deplanse de cei ramasi, a catorva persoane [ch8211] o minoritate. O demonstreaza lista de membri, datele de inregistrare juridica si contul in banca.
- Intregul dvs paragraf doi este corect, mai putin ghilimelele si ultima fraza. Intr-adevar ne faceti presa proasta nemeritata, iar noi dorim sa colaboram, nu sa ne infruntam. Va rog sa detaliati forma si continutul pisiscii negre si eventual sa explicati de ce va temeti de o pisica
- ATM nu si-a stricat relatiile cu nimeni. Avem relatii extrem de cordiale cu toti membrii organizatiei dvs, in afara de [ch8220]initiatori[ch8221]: dl.Pres., dvs si fiul dvs. Niciodata nu ati putut spune cu ce v-am provocat atata ura, in afara de faptul ca ne-a placut mai mult adevarul decat confortul. Dvs personal ati intervenit impotriva noastra pe langa celelalte organizatii. Stim din material epistolar sau din probe testimoniale. Conducerea ADS intr-adevar ne ocoleste, incepand de la 01dec08 cand a organizat o actiune la Alba Iulia si la propunerea dvs a refuzat sa incerce sa obtina locuri suplimentare pt ATM chiar pe cheltuiala noastra. Am insistat viguros, dar nu am insultat pe nimeni. Atunci am contactat direct autoritatile locale si mi-au confirmat ca teoretic nu ar fi fost nici o problema de participare mai larga, dar initiatorii prefera sa ne excluda pt ca nu le convine atitudinea noastra. Cu cehii nu am avut nici un fel de discutie si ne-au scris ca in pofida adversitatii dvs ne vor invita in continuare la actiunile lor; poate ne intalnim anul acesta. Bulgarii ne-au rugat sa avem intelegere pt situatia penibila in care ii puneti prin faptul ca le spuneti si le scrieti, in principal dl.Pres., ca suntem abjecti (fara explicatii) si ca nu vreti ca ei sa colaboreze cu noi in nici un fel.
Si-au reafirmat disponibilitatea de a colabora cu noi, in speranta ca nu ii mai veti dojeni pt aceasta.
- din nou ne aduceti acuze necircumstantiate si nesustinute nici de argumente, nici de probe. Va rog sa explicati cuvintele tari pe care ni le-ati adresat, presedintelui si membrilor ATM: ca am face afirmatii[ch8221]calomnioase[ch8221], ca am avea atitudini [ch8220]excesiv de orgolioase, suspicioase, obsesiv elitiste si ariviste a liderului ATM si a locotenentilor sai[ch8221]
- afirmati ca nu va intereseaza concurenta doar pt ca deocamdata nu o castigati.
Desi afirmaserati ca veti urma cu totul alte cai, ne-ati imitat in toate cele ce v-au adus un progres: dotarea cu arme air-soft, inregistrarea juridica a asociatiei, abordarea altor epoci istorice, abordarea altor unitati militare, etc. Ati avut si alte initiative bune care ne-au stimulat si pe noi

- avem si noi informatii pe forum, unele chiar exclusive. Nu va plac pt ca pe alocuri demonstreaza erorile dvs din cartile la care ati colaborat. Noi nu am facut caz de asta, si va stam la dispozitie cu material documentar cu ajutorul caruia sa corectati chiar dvs anumite deductii, eronate, pe care le-ati prezentat ca certitudini.
- va multumim pt informatiile postate la dvs pe forum. Cand le preluam o facem perfect onest. Nu sunt menite a umple lacunele noastre, ci a contribui la libera circulatie a informatiei si catre cei care, pt a se adaposti de gazele toxice de lupta, nu mai intra pe forumul dvs. Va permitem reciproca fara rezerve
- scenariu: dvs organizati o actiune reusita => noi va felicitam si ne exprimam regretul pt a nu fi fost invitati => dvs si fiul dvs ne acoperiti de insulte si ne inchideti topicurile in nas => noi ne pastram calmul, luciditatea si deschiderea pt colaborare (3 Wetter TOUGH). Aceasta demonstreaza ca dvs de fapt ne urati pt ca existam.
Tot incercati sa ne izolati pt ca vreti sa amuteasca martorii anumitor aspecte ale trecutului dvs, cu care va mandriti mai putin. V-am iertat! Nu uitam ca ne-ati si ajutat, candva de mult. Sa mergem mai departe![\/i]"

Mesajde gabi_dinisov » Joi, 03 Sep 2009 19:50

...continuare

Kepi a refuzat dialogul si clarificarea situatiei si mi-a sters contul pe forumul A6D  si mi-a dat "ban" pe ip-urile de pe care imi verificam contul, astfel incat nici nelogat nu pot accesa forumul A6D, dupa cum puteti vedea in imaginea atasata:

Imagine

Am fost informat - eu nu pot accesa de nicaieri forumul A6D, ca administratorul Kepi a anuntat supendarea permanenta a contului meu printr-un mesajul in sectiunea "Batalionul de pedeapsa " a forumului A6D:

"gabi_dinisov este santionat cu suspendarea definitiva (pct. 14 din regulament) si interdictia permanenta de a se mai inregistra pe forum, pentru afirmatii neadevarate si calomnioase la adresa unor membri ai acestui forum (pct. 16 din regulament),  care pot prejudicia imaginea Asociatiei "6 Dorobanti" si a altor organizatii de reconstituire istorica din tara, dupa ce a mai fost sanctionat cu suspendarea temporara in data de 25.11.2008."    

Kepi ma acuza de "afirmatii neadevarate si calomnioase" - imi pot dovedi si argumenta fiecare idee.

Atitudinea si modul in care Kepi a gestionat aceasta discutie vor "prejudicia imaginea Asociatiei 6 Dorobanti" - o reactie sub impulsul emotiilor de moment care nu-i aduce cinste.

Kepi ar fi putut sa ma "pedepseasca" altfel pentru faptul ca am o perspectiva diferita fata de a dumnealui, mai exact prin argumentarea logica a acuzelor ce ni le aduce - lucru pe care nu l-a facut niciodata, ba mai mult, tocmai aceasta atitudine a dumnealui a dus la scindarea Asociatiei 6 Dorobanti in iunie 2008.

Neacceptarea dialogului si respingerea altor pareri nu este niciodata solutia pentru progres in orice activitate.

As vrea sa cred ca dumnealui va putea privi "distanta" ce ne desparte si din alta perspectiva in viitor.

Dum spiro, spero!
GD

Mesajde Agent_Griff » Joi, 03 Sep 2009 21:07

Cand singura ta arma e un ciocan, toate obiectele din jur ajung sa arate ca niste cuie.
Agent_Griff

Mesajde stoica » Vin, 04 Sep 2009 00:22

Am aflat tarziu de aceasta reactie a lui Kepi. Consider ca este un act de o gravitate exceptionala, o cenzura brutala precedata de o serie de insulte neprovocate si total nefondate. Am urmarit "dialogul" cu strangere de inima, dar am avut cel putin satisfactia de a constata ca victima acestui abuz, camaradul nostru Gabi Dinisov, nu a comis nici o eroare; a fost politicos, si-a argumentat toate afirmatiile, nu a exagerat nicaieri.
Kepi, in aceasta explorare a propriilor abisuri sufletesti a decis ca este momentul sa demonstreze lumii intregi unul dintre motivele principale pt care a fost parasit de majoritatea fostilor lui colegi din A6D. A aratat inca o data cum sunt executati cei care au cutezanta de a exprima opinii personale diferite de ale sale, cei care au dubii sau pun intrebari incomode. Kepi a sters dintr-un foc toate ghilimelele pe care le utilizase pt a ironiza mefianta noastra fata de el.
Ne pare rau ca fostul nostru camarad, Kepi, a ramas certat cu adevarul, de care s-a despartit cu focuri de artificii in 2007, apucand-o pe carari abrupte, jalonate de acceptarea inscrierii unui statut fals la judecatorie, de tentativa de retragere a voturilor sale si ale altora la o saptamana dupa Adunarea Generala din 10mar07, de afirmatia falsa ca protocolul de colaborare cu GVM ar fi fost semnat, de afirmatia falsa ca nu ar fi incercat sa ii convinga pe membrii asociatiei sa il urmeze cand demisioneaza la Adunarea Generala din 14jun08, de faptul ca ne-a lasat fara forum, neplatind compensatia promisa in scris, de faptul ca a acceptat sa fie golit contul asociatiei fara chitante, de faptul ca nu ne-a predat niciodata actele si stampila asociatiei dupa demisia sa, de faptul ca ne-a facut propaganda negativa bazata pe neadevaruri unde a putut, in tara si strainatate, de critici eronate la adresa noastra, de exemplu rugaciunea in genunchi a militarilor sau culoarea combinezonului de lansare al parasutistilor, etc. Acum ne mai critica numai in secret, pe la spate, asa incat sa nu putem raspunde.
Il iertam, in amintirea timpurilor bune de demult, si il asteptam la intalnirea de sub drapel - fara ciocan in mana. Nu suntem cuie si nu vrem cucuie
stoica

Mesajde larisa » Vin, 04 Sep 2009 00:32

Nu m-ati crezut cand v-am spus ce caracter jenant ascunde Kepi sub zambetul amabil si vocea mieroasa, desi e nascut in aceeasi zi cu mine. Acum s-a dat de gol in fata tuturor. De ce nu dovedeste lucrurile urate pe care le imprastie despre noi? Pe multi ii induce in eroare asa incat sa il creada incapabil de ganduri sau fapte urate. Am fi putut sa ne intelegem cu totii asa de bine, am fi putut colabora in folosul miscarii de reconstituire istorico-militara din tara noastra! Sunt sigur ca ceilalti membri A6D nu au nimic impotriva noastra, dar li se strecoara in urechi otrava, pe ascuns. Le doresc norocul pe care noi nu l-am avut.
larisa

Mesajde glad » Lun, 07 Sep 2009 12:20

Eu nu am auzit vorbindu-se in casa de rau despre Kepi si mi-l amintesc ca pe o persoana amabila si placuta. Totusi nu inteleg de ce spune lucruri atat de neadevarate despre noi.
In ceea ce priveste "orgoliul excesiv" de care ne acuza, consider ca seful lui Kepi de la A6D, care a dat tonul conflictelor, este reperul in domeniul orgoliului. As defini silvanul ca fiind unitatea de masura a orgoliului, masurabila prin cantitatea de autodecorare si de autoavansare de la capitan la general (desi are numai cativa oameni in subordine) in unitatea de timp.
Nimeni din ATM nu a fost depistat vreodata cu mai mult de 0,3 silvani in sange. Aceasta inseamna ca ne incadram in limitele demnitatii, fara sa depasim pragul de cadere in orgoliu.
glad

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Alte Grupuri in Romania