Asociatia "Traditia Militara" - crochiu

General Discussions – topics that do not fit any of the other existing categories

Asociatia "Traditia Militara" - crochiu

Mesajde masklin » Vin, 18 Sep 2009 21:05

Pierzand vremea pe internet (in loc sa invat pentru testul de saptamana viitoare), am dat peste un filmulet despre a carei existenta uitasem cu totul si pe care nu m-as fi asteptat sa-l gasesc pe youtube. Doamnelor si Domnilor, emisiunea "Crochiu", despre Asociatia "Traditia Militara":

http://www.youtube.com/watch?v=iPRRddboSA4
masklin

Re: Asociatia "Traditia Militara" - crochiu

Mesajde Agent_Griff » Vin, 18 Sep 2009 21:59

Super tare materialul. Mi-a placut mult.

Secventele cu mine si cu Daniel Obreja la MMN la acea sedinta de instructie sunt dementiale. :P

Interviurile au fost de asemenea foarte interesante. Vocea ta parca suna mai misto acolo Dane, zici ca nici nu esti tu. Si imi place si ca pe Youtube, in comment, ai zis doar ca erai si tu acolo, nu ca erai printre cei carora li se lua interviu. Modestie, ce mai.

Foarte misto a fost si cand va arata plecand din diverse locuri si congregand la muzeu.

Ma rog, misto a fost tot, ce sa mai.
Agent_Griff

Re: Asociatia "Traditia Militara" - crochiu

Mesajde stoica » Mar, 08 Dec 2009 13:50

Membrii si activitatea Asociatiei "Traditia Militara" au facut obiectul unui film, intitulat "Crochiu", realizat de catre Trustul de Presa al Ministerului Apararii Nationale, film premiat recent cu Mentiune Speciala la a 20-a editie a Festivalului de Film "Armate si Popoare" de la Bracciano, Italia.
Mai jos reproduc extrase referitoare la acest film din 2 numere ale publicatiei "Observatorul Militar":

ImagineImagine

ImagineImagine

Felicitam realizatorii filmului pt acest succes important!
stoica

Înapoi la Discutii Generale - subiecte ce nu pot fi incadrate in celelalte rubrici existente