The Somme, 1916

General Discussions – topics that do not fit any of the other existing categories

The Somme, 1916

Mesajde wingsofwrath » Mar, 20 Oct 2009 22:24

Un documentar foarte interesant pe care l-am vizionat deunazi - exista un "sneak peek" pe YouTube iar documentarul complet poate fi descarcat urmandu-se link-ul din descrierea clipului.
Are cam 40 de minute si se refera la prima zi a bataliei de pe Somme, 1 Iulie 1916.

http://www.youtube.com/watch?v=-Q8Ijsy2mMM

wingsofwrath

Re: The Somme, 1916

Mesajde Agent_Griff » Mie, 21 Oct 2009 10:42

Am vazut ambele sneak-peekuri si mi s-a parut foarte frumos ce am vazut. Vocea naratorului imi place foarte mult de asemenea si stilul acesta, stilul docu-drama, mi se pare foarte de efect cand vine vorba de reinvierea istoriei. Presupun ca actorii erau reenactori.

Ar fi frumos o astfel de initiativa si pe la noi, in special daca aceasta initiativa ar aduna impreuna si grupul nostru, si pe cei de la 6 Dorobanti si pe cei de la Traditsia. Cred ca ar iesi ceva interesant.

Si de asemenea, 1 Iulie este si ziua mea deci cu atat mai interesant sa stiu ca a mea zi de nastere marcheaza si debutul bataliei de pe Somme.
Agent_Griff

Înapoi la Discutii Generale - subiecte ce nu pot fi incadrate in celelalte rubrici existente